Diensten

Op zoek naar een professionele dakdekker voor uw dakklus? Dakspecialist Lemmens staat voor u klaar!

Onze diensten

Dakspecialist Lemmens is in aspecten de juiste keus voor al uw dak en schoorsteen klussen. Met onze jarenlange ervaring werken wij uiterst efficient waardoor u niet onnodig extra kosten maakt. Onze mannen zijn gecertifieerd, gedisciplineerd en komen afspraken altijd na. U krijgt op al onze werkzaamheden garantie. 

Schoorsteen

Is uw schoorsteen verstopt of heeft u last van water? Wij repareren uw schoorsteen op vakkundig wijze en zorgen dat het weer werkt als voorheen.

Lood vernieuwen

Is het lood gescheurd of toe aan vervanging? Wij kunnen dit voor u vakkundig verhelpen tegen een scherpe prijs. Ook voor een inspectie kunt u bij ons terecht. 

Lekkages opsporen

Bij een lekkage is een tijdige oplossing belangrijk. Indien u last heeft van een lekkage neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Dak inventariseren

Als u niet helemaal zeker bent van de status van uw dak is het verstandig dat u deze laat inventariseren. Onze vakmannen staan voor u klaar.

Nokvorsten

Ingevallen wanneer een nokvorst los dreigt te zitten dan kunt u last krijgen van lekkages. Ons team kan dit voor u snel en vakkudnig oplossen. 

Dakgoot

Is uw goot toe aan vervanging? Wij kunnen uw goot vaak repareren en waterdicht maken. Indien nodig kunnen wij de gehele goot vervangen.

dak

Dakbedekking

Voor een strakke dakbedekking met een goede afloop voor water en vuil bent u bij Dakspecialist Lemmens aan het juiste adres. Dit doen wij voor zowel nieuwbouw projecten als voor renovaties.