Dakdekker Eindhoven

Dakdekker Eindhoven

Voor alle werkzaamheden aan uw dak bent u bij D.S.L. aan het juiste adres. Als dakdekker in Eindhoven zijn we 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ook altijd een beroep op ons doen wanneer er sprake is van een noodgeval, zoals een daklekkage. Onze specialisten beschikken over de nodige certificaten en opleidingen en we streven altijd naar de beste resultaten. Als dakdekker in Eindhoven vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Indien u op zoek bent naar een professionele dakdekker in Eindhoven, dan kunt u terecht bij D.S.L.

Dakdekker Eindhoven

Vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? onze experts staan graag voor u klaar.

Altijd beschikbaar

We accepteren 24/7 verzoeken en telefoontjes, zodat u voor elk probleem op ons kunt vertrouwen. Ons noodteam staat voor u klaar om acute problemen op korte termijn op te lossen.

Gekwalificeerde mensen

Ons personeel beschikt over de nodige certificaten en opleidingen. Wij staan garant voor ons werk en het inzetten van ons personeel. Vriendelijke, bekwame en gedisciplineerde medewerkers voor elke klus!

Eerlijke prijzen

Wij hanteren eerlijke prijzen voor onze dienstverlening. Hiermee betaalt u niet onnodig veel en kunt u er op vertrouwen dat wij volledig transparant werken.

Wat kan een dakdekker uit Eindhoven voor u betekenen?

Als dakdekker in Eindhoven kunnen we uw schoorsteen reinigen of repareren, lood vernieuwen, lekkages opsporen en verhelpen, de dakgoten vervangen en het dak van nieuwe dakbedekking voorzien. Voor alle werkzaamheden aan het dak van uw woning, kunt u dus bij D.S.L. aankloppen. Als dé dakdekker van Eindhoven werkt D.S.L. met een jong, maar ervaren team. Zo krijgt u ook altijd een garantie als u kiest voor onze diensten.

Ook in noodgevallen staat D.S.L. voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld last van een daklekkage, dan is het belangrijk dat u snel een beroep op onze specialisten doet. Een daklekkage kan namelijk veel schade aan uw woning en inboedel veroorzaken. Laat dit probleem dus tijdig aanpakken door een ervaren dakdekker uit Eindhoven. Indien er sprake is van een noodgeval, kunnen wij vaak al ontzettend snel ter plaatse zijn.

Onze diensten

Dakspecialist Lemmens is in aspecten de juiste keus voor al uw dak en schoorsteen klussen. Met onze jarenlange ervaring werken wij uiterst efficient waardoor u niet onnodig extra kosten maakt. Onze mannen zijn gecertifieerd, gedisciplineerd en komen afspraken altijd na. U krijgt op al onze werkzaamheden garantie. 

Een dak inventarisatie door D.S.L.

Weet u niet zo goed hoe het met uw dak gesteld is? Dan kunt u de specialisten van D.S.L. inschakelen om een dak inventarisatie te laten uitvoeren. Onze specialisten controleren het dak zodat zij kunnen bepalen of een onderhoud noodzakelijk is. Kleine reparaties kunnen we eventueel direct uitvoeren. Indien het dak meer aandacht vraagt, dan kan er een vervolgafspraak gemaakt worden voor de dakreparatie in Eindhoven.

Neemt u gerust contact op

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat u snel geholpen wordt. Als u voor D.S.L. kiest, dan ligt uw dak er binnen de kortste keren weer netjes bij, en dat voor een zeer scherpe prijs!